Huidverbetering

Anti cellulite

Een anti cellulite massage kan uitkomst bieden bij het minder zichtbaar maken van cellulite maar is geen wondermiddel. Tijdens deze behandeling pakken wij de probleemzones aan door middel van een droogborstel techniek, scrub en cupping massage. Hierbij gaat het vooral om de benen en billen.

Putloos in je bikini? Zeg je sinaasappelhuid vaarwel!

Wat is cellulite?

Sinaasappelhuid

Een letter verschil tussen cellulite en cellulitis. Want cellulitis is eigenlijk een acute, subacute of chronische ontsteking van de huid en onderhuids vet- en bindweefsel. 

Cellulite ook wel sinaasappelhuid genoemd, is de vijand van bijna elke vrouw. Bij iedereen kan het voorkomen, ongeacht de leeftijd, het geslacht of het lichaamsgewicht.

Cellulite ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt. Doordat de bloedcirculatie slecht is en het afvoeren van vocht verstoord is kunnen afvalstoffen, vet en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd.

Cupping massage

Anti cellulite

Cupping massage is een methode waarbij we gebruik maken van siliconen cups, hierdoor verbeteren we de doorbloeding en circulatie van lymfe en werken we op het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam. We rekenen af met vetophopingen en het maakt vastzittende spieren en verklevingen los. Hierdoor krijg je een gladdere, stevige huid die zachter aanvoelt.

De technieken hebben een positief effect op een verslapte of slecht doorbloede huid en op cellulite, striae en littekenweefsel.

Over de anti cellulite behandeling

Anti cellulite

Een anti cellulite behandeling is geen wondermiddel. Het is niet zo dat je na een behandeling gelijk ‘putjesvrij’ naar huis gaat. Daarom bieden we een mini-kuur aan, bestaande uit 6×2 massages. Dat geeft jouw lichaam de tijd om onderhuids bindweefsel los te laten, gifstoffen te onderscheiden en vocht af te voeren. Help jouw lichaam een handje door (extra) gezond te gaan leven en veel te bewegen

VOORDELEN:

Voor het mooiste en beste resultaat bevelen wij u aan een kuur te volgen.

Voor het optimale effect raden we 2 massages per week aan, 6 weken lang.

Anti cellulite

De massage is zeer effectief om cellulite te behandelen

Plaatselijke figuurcorrectie

Door overtollig bindweefsel kun je voller lijken dan je daadwerkelijk bent

Huidversteviging

Bij huidverslapping wordt de anti cellulite behandeling je beste vriend

Gezonde aanvulling

Goede ondersteuning bij het volgen van een dieet of sportschema

Vochtafvoer

Je lichaam kan overtollig vocht makkelijker afvoeren

Zwangerschap

Kom sneller ‘terug in vorm’ (pas beginnen na de borstvoeding)

Wanneer kun je het beste de anti cellulite massage overslaan?

huidverbetering

Salon Rustique

Nieuwsgierig geworden?

Je bent van harte welkom! Plan een afspraak in via onderstaande button. Als je vooraf nog vragen hebt, dan horen we dat graag!