Huidverbetering

facial expert

Vertoont je huid vorming van extra talg, mee-eters en de bekende puistjes? En vertoont je huid plekjes door de acne ontstane huidschade zoals een grove huidstructuur, vlekjes, roodheden en littekentjes? Dan zit je bij ons goed. Wij gaan samen met jou zorgen dat we dit onder controle krijgen en zo de huid zoveel mogelijk gaan herstellen.

Waarom een facial?

Huidverbetering in Musselkanaal

Onze huidspecialisten behandelen niet alleen de symptomen, maar gaan we zeker op zoek naar een oplossing om nieuwe cellen te blijven stimuleren. Het zorgvuldig naleven van persoonlijk advies ten aanzien van de dagelijkse verzorging van de huid en zo nodig dit aan te passen is een zeer belangrijk onderdeel in de strijd tegen acne, pigmentatie of huidveroudering in onze behandelmethode.

 

Persoonlijk behandelplan

Facial Acne therapie

Na een persoonlijk behandelplan, thuisadvies en onze huidscan kunnen we de behandelingen mits aanvullend verzekerd laten vergoeden door de zorgverzekeraar. Het doel van acnétherapie is het onder controle krijgen van acné en de door acné ontstane huidproblemen zoals vlekjes, roodheden en littekentjes zoveel mogelijk te herstellen.

Waar komt acne voor?

Acne komt voor op verschillende plekken van het lichaam. Het gezicht, de borst, schouders en de rug zijn de meest voorkomende plekken waar acne ontstaat. In de volksmond noemen we het vaak jeugdpuistjes. Het is een zeer vervelende huidaandoening die kan zorgen voor huidoneffenheden, zoals rode of bruine vlekjes en zelfs littekens. Helaas bestaat er geen standaardbehandeling voor acne en vereist dit maatwerk. Daardoor adviseren wij om dit altijd door een acne specialist te laten behandelen.

Behandel traject

Acne kan je alleen behandelen als je op frequente basis naar de salon komt voor een behandeling én de producten thuis gebruikt. Daarom werken wij niet met enkel acnebehandelingen maar gaan we alleen een samenwerking aan als je ook de juiste thuisproducten gebruikt.

Wij zijn dé specialist voor een acne behandeling in de regio Musselkanaal en omgeving. Onze huidspecialisten zijn experts op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Acne verwijderen we veilig en effectief. We werken met de nieuwste technologie. Bij ons ben je altijd verzekerd van eerlijk advies. Onze behandelingen zijn onder andere effectief tegen acne op de rug, schouders, borst en het gezicht. We werken met een acne behandeling in tijdblokken. Zo kun je 30 minuten of 60 minuten boeken zodat we in deze tijd de juiste behandeling kunnen toepassen. Dit gaat altijd in overleg met 1 van onze huidbehandelaars

Resultaten

Facial Bindweefsel therapie

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd.. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en versteviging.

Behandeling in kuurvorm

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal zes tot twaalf behandelingen. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen.

Na een persoonlijk behandelplan, thuisadvies en onze huidscan kunnen we de behandelingen zo inplannen dat je op termijn de juiste celdeling hebt en de huid egaliseert.

Huidverbetering in Musselkanaal

Wij mogen u geen 100% garantie garanderen, de behandel resultaten zijn afhankelijk van uw leefstijl, invloeden van buitenaf, gezondheid, en uw zon gebruik. Nu is het ook zo dat bepaalde medicijnen, stress en bepaalde ziektes het resultaat kunnen beïnvloeden, of dat u misschien hierdoor helemaal geen bindweefsel behandeling mag ondergaan. Vandaar dat wij voor elke bindweefselbehandeling/kuur een anamnese/analyse bij u afnemen, en van u verwachten dat u alles naar waarheid beantwoordt. Heeft u bepaalde allergieën, of slikt u medicatie waar u de naam moeilijk van kunt onthouden, neem ze dan gewoon uw eerste bezoek mee, zo weten wij precies wat u gebruikt.

Voordelen:

Resultaten

huidverbetering

Salon Rustique

Nieuwsgierig geworden?

Je bent van harte welkom! Plan een afspraak in via onderstaande button. Als je vooraf nog vragen hebt, dan horen we dat graag!