Huidverbetering

Huidscan

Je eerste kennismaking met je huid. Hoe is het nu echt met de conditie van mijn huid? Welke huidtype heb ik eigenlijk? Heeft mijn huid al (zon) schade opgelopen? Is er onderhuids een verklaring te vinden voor mijn huidproblemen? Bij RustiQue kun je terecht voor een huidscan op professioneel gebied. Met deze grondige analyse weet je direct wat er onder jouw huid afspeelt en krijg je antwoord op alle vragen!

Wat is een huidscan of huidanalyse?

Huidverbetering in Musselkanaal

Bij RustiQue werken we met de sQinno Observ 520, een geavanceerd huidanalyse apparaat, waarmee we tot in detail in jouw diepere huidlagen kunnen kijken. Iedere huidverandering ontstaat namelijk in deze diepere huidlagen en wordt vaak pas (veel) later zichtbaar aan je huidoppervlak. Goed dus om tijdig preventief huidonderzoek te doen en te weten wat zich onderhuids afspeelt! Geen aannames, maar concrete inzichten op basis van de werkelijkheid. De huidscan is een echt eye-opener, ook voor jou. Gewoon doen dus!

Waarom heb ik een huidscan nodig?

Huidverbetering in Musselkanaal

Een grondige huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende en gezonde huid. Hoe meer we van jouw huidconditie weten en kunnen zien, hoe nauwkeuriger we ons behandelplan en onze adviezen op jouw wensen en huidbehoeftes kunnen afstemmen. Op die manier bereiken we samen zo snel mogelijk het gewenste resultaat.

Wat zijn de voordelen van een huidscan?

In combinatie met salonbehandelingen

Het grote voordeel van de combinatie van een huidscan met een op jouw huid afgestemd behandelplan in de salon is dat we structuur aanbrengen in jouw huidverbetering. Samen werken we naar een vooraf vastgesteld einddoel toe. We meten de verbeteringen en veranderingen in jouw huid regelmatig met de huidscan en sturen direct bij als dat nodig is. Jouw gewenste huidresultaten kunnen hierdoor sneller worden bereikt.

rustique

stap 1.

Hoe bereid ik mij voor op mijn huidscan?

Hoe weet ik welk huidtype ik heb?

We kunnen ons voorstellen dat je erg benieuwd bent naar wat voor huidtype jij echt hebt en dat je wilt weten welke behandelingen en huidverzorgingsproducten het beste bij jouw huid passen. Naast onze salonbehandelingen helpen we je graag met adviezen over de juiste producten voor jouw huidverzorgingsroutine thuis. Plan gerust een afspraak voor een gezichtsanalyse met onze huidscan in. Je bent van harte welkom.

Goed om te weten

De huidscan is volledig veilig, ook voor vrouwen die zwanger zijn.

Wij adviseren om de huidscan twee tot vier keer per jaar in te zetten. Op deze manier kunnen we samen de behaalde resultaten bekijken en bijsturen als dat nodig is.

Reinigen met alleen water

Om het beste beeld van jouw huid te krijgen tijdens de huidanalyse, vragen wij jou om je huid vooraf thuis in de ochtend goed te reinigen met alleen water. Daarnaast is het belangrijk om die dag geen dagcrème, geen SPF, geen foundation en geen make-up op te hebben als je voor de huidscan komt. De dag voor de afspraak kun je jouw skincare routine gewoon uitvoeren zoals je dat altijd gewend bent om te doen.

rustique

stap 2.

Tijdens de huidscan

We maken 6 foto's met diverse filters.

Met de huidscan maken we het onzichtbare in jouw huid zichtbaar. De gepatenteerde technologie maakt gebruik van fluorescentie en gepolariseerd licht. We maken met de skin scan zes verschillende foto’s met diverse filters. Zo krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, je huidstructuur en je diepere huidlagen. 

Huidtype bepalen.

Ook kunnen we precies jouw huidtype bepalen en krijgen we een gedetailleerd beeld van je huidconditie en huidproblemen. De foto’s van je gezichtsscan analyseren we en daarna bespreken we de uitkomsten samen. Deze krijg je ook direct per mail doorgestuurd zodat je er thuis nog eens rustig naar kan kijken.

De foto’s laten je onder andere zien hoe het zit met:

stap 3.

Na de huidscan

Wees voorbereid op de foto's

Wees voorbereid… de eindfoto van de gezichtsscan geeft een gecombineerd beeld weer van alle gemaakte foto’s. Zo zie je hoe jouw huid er over een aantal jaren uit kán zien, wanneer je deze niet met de juiste producten verzorgt of behandelt met specifiek op jouw huid afgestemde behandelingen. Schrik hier niet van. Je bent waarschijnlijk op tijd om dit met onze hulp zo lang mogelijk uit te stellen of zelfs te voorkomen.

Behandelplan en productadviezen

Met de informatie uit de gezichtsscan kunnen we een nauwkeurig huiddieet op maat voor jou samenstellen. Ook wordt je behandelplan hierop aangepast. Zo spelen we ook preventief in op veranderingen die nog niet zichtbaar zijn, maar al wel aanwezig zijn in jouw huid. Samen kunnen we deze huidveranderingen proberen te voorkomen of af te remmen.

Wat onze klanten zeggen:

Reviews

huidverbetering

Salon Rustique

Nieuwsgierig geworden?

Je bent van harte welkom! Wil jij ook het onzichtbare onder jouw huid zichtbaar maken door middel van dit geavanceerde huidanalyse apparaat? Ben je benieuwd wat jouw huidtype test laat zien? Je bent van harte welkom. Als je vooraf nog vragen hebt, dan horen we dat graag!