Medische huidverbetering

Elektrisch ontharen

Loop jij ook tegen het probleem aan met ongewenst haargroei of overbeharing? Wist jij dat overbeharing tot 80% permanent verwijderd kan worden met behulp van elektrisch ontharen? Met onze vakspecialisatie elektrisch ontharen voeren we de behandeling veilig en verantwoord uit. En in sommige gevallen wordt deze behandeling zelfs vergoed vanuit de aanvullende pakketten vanuit de zorgverzekeraar.

Hoe werkt elektrisch ontharen?

Elektrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig, kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd. Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerp-naaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje het haarzakje en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en stopt de groei.

Tijdens de behandeling

Elektrisch ontharen

Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet geharst of geëpileerd worden. De behandeling moet meerdere malen, meestal 2 a 3 wekelijks, worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1-2 jaar. De periode tussen twee behandelingen wordt wel steeds groter.

Waar moet ik op letten?

Het is belangrijk om voorafgaand aan de behandeling een intake bij ons te boeken, zodat we kunnen zien op welke plek we moeten ontharen, de hoeveelheid en dikte van de haargroei. Het is ook van belang dat je dan je haren even laat groeien om ons een duidelijk beeld te geven. Hoe vervelend het ook voor je kan voelen qua schaamte. Bij ons ben je in goede handen.

De voordelen zijn uiteindelijk een haarloze huid. Meer zelfvertrouwen en geen schaamte. En uiteindelijk echt vrouw voelen!

huidverbetering

Salon Rustique

Nieuwsgierig geworden?

Je bent van harte welkom! Plan een afspraak in via onderstaande button Als je vooraf nog vragen hebt, dan horen we dat graag!