medische huidverbetering

Coagulatie therapie

Coagulatie is een veilige en doeltreffende manier om goedaardige huidbultjes weg te halen. Plekjes worden zeer nauwkeurig aangestipt zonder de gezonde, omliggende huid te beschadigen. Coagulatie therapie is geschikt voor wratten, steelwratten, fibromen, goedaardige huidbultjes, vaatjes zoals couperose, xanthelasma (cholesterol ophopingen rond ogen) en andere plekjes.

WAT IS COAGULATIE?

Nova Blend

Coagulatie therapie wordt uitgevoerd met de Nova Blend. Een subtiel apparaatje met een naald elektrode. In deze naald ontwikkelt zich een elektrische warmte (veilige laagspanning) en daarmee worden wratten en huidbultjes aangestipt. De wrat of fibroom zal verschrompelen of er komt direct een klein korstje op. Wanneer dit korstje eraf valt is het plekje weg. De plekjes zijn in de meeste gevallen na één behandeling weg. Een behandeling met de Nova Blend duurt slechts enkele minuten. Je krijgt eventueel wat nabehandelingsgel mee naar huis om het behandelde plekje te koelen en goed te laten genezen. 

WAAROM COAGULATIE?

Is coagulatie therapie met de nova blend veilig en effectief?

Coagulatie therapie

Een behandeling met de Nova Blend is heel gericht en veilig. Met grote precisie worden plekjes en wratjes aangestipt terwijl de gezonde, omliggende huid met rust wordt gelaten. De behandeling is effectief waardoor de meeste plekjes al direct na de eerste behandeling verdwenen zijn! Daarnaast wordt coagulatie bij RustiQue altijd uitgevoerd door een HBO-Gecrediteerde Medische Schoonheidsspecialist Dermatologie. Controles en evaluaties bij de medische schoonheidsspecialist zijn bij alle behandelingen inbegrepen. Net zoals goede en nuttige adviezen zodat je optimaal profiteert van het allerbeste resultaat.