medische huidverbetering

pedicure

Het zijn je voeten die je dragen, waar je ook gaat. Geef jij ze dan ook de aandacht die ze verdienen? Je gaat naar je werk, je sport actief, je gaat op vakantie of je doet gewoon je dagelijkse wandeling. De basis voor een totale lichamelijke conditie. Je voeten bieden je de vrijheid om te gaan en te staan waar je maar wilt. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om je voeten goed te verzorgen. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

pedicure in Musselkanaal

Je voeten vragen aandacht, maar soms kun je die niet geven. Bijvoorbeeld door ouderdom, overgewicht, verminderde gezichtsvermogen, door ziekte of psychische klachten. Maar ook omdat je simpelweg niet weet hoe je bepaalde voetklachten kunt oplossen. Dan zijn wij er voor jou! 

Je kunt bij ons terecht voor

Met veel voetproblemen ga je niet meteen naar de huisarts, en kan je dus uitstekend bij ons terecht. Je hebt geen doorverwijzing nodig om bij ons in de stoel te zitten. 

Behandelen bij risicovoeten

Pedicure

Juist bij risicovoeten zoals Diabetici of Reumatoïde, maar ook zwangerschap, overgewicht en zware belasting van de voeten verdient voetverzorging extra aandacht als er dan specifieke klachten aan de benen, voeten, nagels of huid optreden. Maar ook bijwerkingen van medicatiegebruik of bepaalde beroepen kunnen veel van je voeten vragen. Wij weten wat jouw voeten nodig hebben. 

huidverbetering

Salon Rustique

Nieuwsgierig geworden?

Je bent van harte welkom! Plan een afspraak in via onderstaande button Als je vooraf nog vragen hebt, dan horen we dat graag!