medische huid­verbetering

Op eigen initiatief of op verwijzing van de huisarts kun je bij ons een intake inclusief huidscan boeken om zo een beter beeld te krijgen over de conditie van je huid. Wij leveren maatwerk, en is iedere huid uniek. Zo kunnen wij goed in kaart brengen waar jij tegenaan loopt en jou daarbij helpen door een behandelplan en traject op te stellen om binnen afzienbare tijd resultaat te boeken. 

Goed om te weten

Tijd reserveren bij RustiQue voor jouw gewenste resultaten. In overleg met onze huidspecialisten gaan we kijken in welke tijdsbestek wij jouw huid naar een hoger level kunnen tillen. Per behandeling kan dit 60 of 90 minuten zijn. De tijd is afhankelijk per huidaandoening maar ook per weersomstandigheid. Dit wordt meestal in overleg met de huidspecialist beoordeeld.

Als je komt voor je eerste afspraak, is het van belang dat je voor je komst je huid goed reinigt met water, geen (dag) crème (met of zonder SPF) aanbrengt en geen foundation en make-up draagt.

Ook nadien als er resultaat is geboekt blijft het een must om de huid optimaal te houden door eens in het kwartaal een behandeling te blijven boeken. Zo hou je alle cellen actief om te blijven vernieuwen en te verbeteren. 

Wij verwachten ook wat terug van jou.

Als je de stap hebt gezet voor optimaal huidverbetering bij ons in de salon, is het ook zeker van belang dat je thuis verder aan de slag gaat. Het is fifty fifty zeggen we altijd. Voorbeeld: Als je eens per jaar naar de tandarts gaat, maar je zou je tanden thuis niet poetsen, wat denk je dan wat de tandarts moet doen? Inderdaad, problemen oplossen en achterstallig onderhoud uitvoeren met je gebit.

Wij willen dit ook niet met je huid, daarom vinden wij het erg belangrijk dat je thuis verder gaat met onze producten die wij je adviseren. Dat je consequent en met regelmaat je huidroutine voortzet. Onze adviezen over je leefstijl, stress en huidverzorgingsprogramma neem je daardoor van harte aan.

Ook zijn we streng op bepaalde leefstijl gebieden, en kunnen we zelf bepalen of we jouw huid gaan behandelen of niet. We gaan namelijk voor 100% resultaat, en dat werkt alleen als ook jij 100% gaat voor inzet en doorzettingsvermogen. Want in bijna alle gevallen van huidverbetering valt of staat het einduitkomst. 

Ook nadien als er resultaat is geboekt blijft het een must om de huid optimaal te houden door eens in het kwartaal een behandeling te blijven boeken. Zo hou je alle cellen actief om te blijven vernieuwen en te verbeteren.