Medische huidverbetering

Microneedling

De Dermapen4 microneedling behandeling is een effectieve, veilige, populaire en minimaal invasieve behandeling waarbij je een breed scala aan huidproblemen kunt behandelen en dit beperkt zich niet alleen tot het behandelen van alleen lijntjes en rimpels. Wil jij ook de beste resultaten voor je huid? Herschrijf je DNA met de Dermapen4.

Wat is Microneedling?

Dermapen 4

De Dermapen4 microneedling methode is de meest bekende en ook een van de meest gevraagde behandeling voor huidverjonging en een breed scala van huidaandoeningen.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld injectiebehandelingen is de Dermapen4 microneedling behandeling een volledig natuurlijk proces dat het lichaamseigen herstel- en vernieuwingsproces stimuleert om collageen aan te maken.

Wat gebeurd er tijdens de behandeling?

Microneedling

De diepte van de 16 microfijne 33 Gauge naaldjes kan per 0.2 mm digitaal ingesteld worden en ook de snelheid om fractionele punctiekanaaltjes op het huidoppervlak te creëren kan digitaal aangepast worden. Deze microkanaaltjes brengen het gebruikte product (een serum of cocktail dat is gekozen om je specifieke huidprobleem te corrigeren) diep in de huid, waardoor de effectiviteit wordt vergroot en helende voedingsstoffen worden afgegeven. De superieure absorptie van de producten gecombineerd met een natuurlijke boost van collageen en elastine resulteert in een vollere, jonger uitziende huid.

Welke zones kan je behandelen?

Microneedling

Microneedling met de Dermapen4 helpt bij het vervagen van ongewenste lijntjes en rimpels en andere eventuele storende oneffenheden, maar je kunt uiteraard ook locaties op het lichaam behandelen. Handen, hals en decolleté zijn zeer populaire zones om te behandelen, maar je kunt uiteindelijk overal behandelen waar de behoefte is aan een boost van collageen om een ​​dunner wordende, verslapte, door de zon beschadigde of problematische huid te herstellen.

VOORDELEN:

Innovatieve technologie

Met de Dermapen4 zetten we een nieuwe maatstaf voor snelheid, effectiviteit, comfortniveau en veiligheid op het gebied van Microneedling.

Betere absorptie

De 1920 (!!) microkanaaltjes die door de Dermapen4 per seconde worden gecreëerd kunnen tot 80% meer actieve voedingsstoffen dieper in de huid brengen.

Indrukwekkende resultaten

Verminder met succes tekenen van veroudering, pigmentatie, acne, striae en nog veel meer, voor een gezonde en stralende huid.

Microneedling met de Dermapen4 helpt bij:

En wil je graag:

Een microneedling ervaring als geen ander. Wil jij ook de beste resultaten voor je huid? Maak dan een afspraak!

Veelgestelde vragen

Er worden momenteel veel Microneedling pennen en – behandelingen aangeboden waarbij je vaak door de bomen het bos niet meer ziet, wat erg begrijpelijk is. Als je echter een degelijke en veilige keuze wilt maken, blijf dan lezen om de alle verschillen te begrijpen, aangezien niet alle microneedling producten gelijk zijn. Sommige microneedling pennen kunnen zelfs meer kwaad aanrichten dan goed doen. Mits correct en in een steriele omgeving uitgevoerd, kan de microneedling met de Dermapen4 snelle en indrukwekkende resultaten opleveren.

De microkanaaltjes die door de Dermapen4 behandeling worden gegenereerd stimuleren de aanmaak van collageen terwijl je huid geneest. Acne, trauma, pigmentatie en tal van andere aandoeningen kunnen problemen op je huid veroorzaken. Veroudering zorgt ervoor dat je huid dunner, slapper en rimpelig wordt. 

Dermapen microneedling activeert eenvoudig de natuurlijke zelf verjongende functie van de huid. Er vormt zich nieuw weefsel waardoor een jeugdigere uitstraling ontstaat en er tegelijk antistoffen worden bestreden. Deze kleine microkanaaltjes zorgen er ook voor dat actieve ingrediënten in de gebruikte cocktails dieper kunnen doordringen met als gevolg een intense verjonging.

Dermapen microneedling kan vele huidaandoeningen behandelen.

Alle delen van het lichaam, inclusief gezicht, lipgebied, ooggebied, oren, hals, borst, handen en hoofdhuid, kunnen met uiterste precisie worden behandeld. Dermapen Mironeedling bevordert een snelle “lifting” en versteviging van gelaatstrekken en contouren. Het egaliseert de huidskleur en textuur en vermindert littekens en striae.

  • Anti-aging / zonbeschadigde huid
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Acne en puistjes
  • Littekens
  • Pigmentatie
  • Rosacea
  • Vergrote porien
  • Striae

Mede dankzij de digitaal instelbare naalddiepte en naaldsnelheid kunnen meerdere huidproblemen in één sessie worden behandeld met de Dermapen 4.

Doorgaans kun je al na één sessie verbeteringen in de textuur van je huid verwachten. Na slechts 8-12 weken zul je de blijvende en meer significante resultaten opmerken. Jouw huid blijft gedurende maximaal 12 maanden verbeteren, vooral als je de aanbevolen huidverzorging na de behandeling volgt.

Dermarollers en Dermapen4 microneedling gebruiken beide fijne naaldjes om de genezingsreactie in de huid te stimuleren.

De mechanische werking van de rollers resulteert echter in een “arcing cut” penetratie, die onnodige pijn en weefselvernietiging veroorzaakt. Thuisrollers worden steeds weer gebruikt. Dus naast het slepen of beschadigen van je huid, loop je ook het risico van kruisbesmetting. Dubbel auw!

In plaats van dermarollers raden we daarom de Dermapen4 microneedling behandeling aan waarbij gebruik wordt gemaakt van disposable 33 Gauge naalden die gemaakt zijn van chirurgisch staal en 100% verticaal de huid penetreren (AOVN technologie) waardoor per seconde 1920 (!!) onschadelijke microkanaaltjes worden gemaakt. De voordelen zijn onder meer minder schade en pijn en aanzienlijk minder downtime en risico op besmetting.

Elke behandeling waarbij bloed wordt afgenomen of de huid invasief wordt behandeld vereist een strikte infectiecontrole om de hygiëne en veiligheid van patiënt en behandelaar te kunnen garanderen.

Kruisbesmetting kan optreden wanneer schadelijke micro-organismen zoals bacteriën, schimmels, parasieten en virussen van de ene persoon op de andere worden overgedragen. Jouw gezondheid is onze eerste prioriteit.

huidverbetering

Salon Rustique

Nieuwsgierig geworden?

Je bent van harte welkom! Plan een afspraak in via onderstaande button Als je vooraf nog vragen hebt, dan horen we dat graag!