Huidverbetering

facials

De facials bij RustiQue zijn geschikt voor alle huidtypes en te boeken zonder eerst een intake te plannen. Je kunt een facial zien als een momentje voor jezelf of als preventief onderhoud aan je huid. Alle basis producten worden persoonlijk  afgestemd. Vooraf worden altijd jouw wensen besproken. Dit kan zijn dat je toe bent aan ontspanning, of juist de aandacht wil leggen op het goed reinigen van je huid en het weghalen van meeters of pustels.

Waarom een facial?

Huidverbetering in Musselkanaal

Zijn deze facials ook te boeken voor mannen?

Facials

Alle facials bij RustiQue zijn te boeken voor mannen. Een mannenhuid verdient het zeker om af en toe goed schoongemaakt te worden. Doordat deze huid vaak iets dikker is t.o.z. van een vrouwenhuid is het des te belangrijker om deze celvernieuwing te blijven stimuleren. Zo voorkom je later huidproblemen en ziet de huid er goed en gezond uit. 

Facial Behandelingen:

Basis

In deze basis behandeling van 30 minuten staat het reinigen van je huid centraal. Nadat je een dubbele reiniging hebt ondergaan ligt de focus op het weghalen van meeters, pustels en talgpropjes. In de basis behandeling nemen we het waxen van wenkbrauwen niet standaard mee, en zul je deze als extra deel moeten bijboeken. 

Sixty

In deze uursbehandeling staat zowel het reinigen van je huid, hydrateren en kalmeren centraal. Tevens ligt er een focus op het weghalen van meeters, pustels en talgpropjes. Tijdens het aangepaste masker op jouw huid laten we je even tot rust komen met fijne muziek op de achtergrond. In deze uursbehandeling is het ook mogelijk om je wenkbrauwen te modeleren. Dit is bij de Sixty inbegrepen. 

Ninety

Deze anderhalf uurs behandeling onderga je hetzelfde als de uursbehandeling. Alleen ligt hier de focus op het extra masseren van de spieren en huid. Dit om de afvalstoffen af te voeren maar ook om jou tot een diepe rust te laten komen, en even weg te zakken uit de allerdaagse dingen. Je zult merken dat niet alleen je huid een boost heeft gehad, maar ook je mind even op reset is gedrukt. 

huidverbetering

Salon Rustique

Nieuwsgierig geworden?

Je bent van harte welkom! Plan een afspraak in via onderstaande button Als je vooraf nog vragen hebt, dan horen we dat graag!