Ontspanning

Massages

Ga even offline en zet je ontspanmodus aan bij RustiQue. Verwen jezelf met deze ultieme wellness behandelingen. Ontdek de werking van natuurlijke producten, droom weg & geniet. Van top tot teen aandacht voor jou maken deze ervaring onvergetelijk.

Massage bij Rustique in Mussel­kanaal

RustiQue heeft een groot aanbod van massages. Weldadig voor jouw totale ontspanning en rust. Maak je moment voor jezelf compleet en boek een van onze massages. Je bent het waard! Je voelt je pas goed als je aandacht geeft aan de kleine dingen. Of je nu opzoek bent naar verzachting of verlichting, rust of een weldadige ervaring: met de massages bij RustiQue is het allemaal mogelijk!

Onze massages:

Ontspannings massages

Hotstone massages

SHAKTI Treatment

Ontspannings­massages

Massage

Door de dagelijkse beslommeringen bouwen we (vaak onbewust) veel spanningen op in ons lijf. Wat op den duur lichamelijke of zelfs geestelijke klachten kan veroorzaken. Een goede massage zorgt voor een natuurlijk evenwicht tussen lichaam en geest. De doorbloeding wordt bevorderd doordat de energiebanen (Meridianen) worden gestimuleerd. De afvalstoffen worden afgebroken en de spanning in de spieren zal daardoor verminderen. Een goede ontspanningsmassage kan dan ook preventief worden ingezet om gezond, gelukkig en ontspannend door het leven te gaan. 

Voorafgaand aan de massage vragen wij je waar je behoefte ligt. Door dit te combineren met onze massagetechnieken onstaat er een heerlijke unieke massage die volledig op jou is afgestemd. 

Voordelen van de ontspannings­massage:

Deze ontspanningsmassages zijn voor iedereen geschikt. Heb je specifieke klachten aan spieren of weefsels, geef dit dan vooraf aan ons door. 

Hotstone massages

Massage

Tijdens deze massage werken wij met vulkanische basalstenen met een temperatuur van ongeveer 55°C. We combineren deze massage met een klassieke massage, en leggen we stenen op delen van je lichaam om de warmte goed in je lichaam te laten doordringen. De warmte afkomstig van de stenen geven een diepe relaxatie van je lichaam. Terwijl het gewicht  van de stenen en de druk van een manuele massage een stretching effect geeft op de spieren. 

De combinatie van warmte en beweging, maakt dat de massages dieper in het spierweefsel inwerkt. Wat de massage effectiever maakt. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid. Een Hot Stone massage is bij uitstek aan te raden bij aandoeningen als stress, spier-problemen, spanningen, vermoeidheid, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding, etc. Ook bij fibromyalgie en spijsverteringsproblemen kan deze massage een uitkomst bieden. Bij zwangerschap is het niet raadzaam om deze massage te ondergaan. 

De 5 voordelen van een hotstone­massage:

SHAKTI Treatment

Massage

Liggend op de Shakti naalden worden honderden acupunctuurpunten geactiveerd om de bloedsomloop te bevorderen, spanningen los te laten en de energie die in je stroomt op natuurlijke wijze te herstellen. Na 5-10 minuten verandert de tinteling in een zachte warmte die een meditatieve ervaring met zich meebrengt. We noemen het Shakti vreugde. Huid-tot-naald contact laat de naalden hun werk doen en door je te concentreren op je ademhaling kom je sneller tot ontspanning. 

WhatsApp Image 2024-02-07 at 14.07.21

Voordelen van een SHAKTI treatment:

huidverbetering

Salon Rustique

Nieuwsgierig geworden?

Je bent van harte welkom! Plan een afspraak in via onderstaande button Als je vooraf nog vragen hebt, dan horen we dat graag!