Behandelingen

Soms is het lastig om tot een goed resultaat te komen en kunnen we op een verkeerd spoor zitten wat betreft producten en behandelingen. Je kunt doormiddel van een SkinDNA™ test het giswerk wegnemen en de juiste huidverzorging en behandelmethode toepassen. Want de antwoorden liggen toch aan de binnenkant? In je eigen DNA.

Medische huidverbetering

 Heb jij last van een huidprobleem zoals acne, rosacea, droge huid of eczeem, hyper of hypopigmentatie, glycatie (rimpelvorming) en/of couperose, dan is het boeken van een intake met huidscan een must. Bij huidproblemen is het belangrijk om tijdens een eerste afspraak te weten wat voor huid je hebt, en kunnen we hierbij een uitgebreid beeld krijgen van de huidstructuur, de eventuele zwakke punten en diepere huidlagen beoordelen. Doormiddel van een persoonlijk gesprek, analyse en beoordeling kunnen we oorzaken van je huidprobleem al (deels) zichtbaar maken. Vervolgafspraken zoals peelings en/of microneedling kunnen dan alleen online worden geboekt als het voortraject volledig is doorstaan. Of in overleg met onze huidspecialisten.

Cosmetisch huidverbetering

Kom je bij ons voor heerlijke boost op je huid, anti-aging of een fijne dieptereiniging voor je huid, dan is het boeken van een intake met huidscan een pre. Ook als je geen huidklachten ervaart, kan een huidscan je wel helpen bepalen welke behandeling het best bij jou past. En je huidconditie wordt hierdoor verbeterd.

Onze behandelingen