Over Rustique

Waar veel salons stoppen gaan wij door! Door de manier van werken, terug naar de basis, creëren wij een bewustwording bij ieder mooi mens. Wij hebben een overtuiging dat als we teruggaan naar de natuur, zonder bewerkte producten de minimalisme & holistische werkingen jou en jouw huid verbeteren. Want de combinatie van een positieve geest, balans tussen lijf en ziel en het gebruik van huid verbeterende producten leidt tot een gelukkig, evenwichtig leven

Over Yvonne

Hi Skinlovers, welkom bij mijn passie RustiQue. Ik ben Yvonne, een gepassioneerde onderneemster met liefde voor jouw huid. Inmiddels 18 jaar een eigen salon met een superleuk hecht team en vele lieve klanten. Het geeft mij een goed gevoel als jij je bij ons op gemak voelt en met een glimlach de deur uit gaat. Ik streef naar perfectie en kwaliteit en wil het hoogst haalbare resultaat behalen in jouw wensen.

Mijn specialiteiten zijn op het gebied van huidverbetering, huidziektes en huidaandoeningen. Ik wil jou graag helpen naar een gezonde huid. Zowel ik als mijn team staan graag voor je klaar!

Liefs Yvonne

Salon Rustique

Jij bent uniek bij RustiQue.

Ieder persoon, iedere huid heeft een eigen kenmerk.

Door maatwerk staan wij voor jou, en gaan wij voor resultaat!

Elke afzonderlijke specialist in ons team staat voor kwaliteit en resultaat gericht.

Of het nu gaat om ontspanning, er mooi uitzien of meer zelfvertrouwen creëren.

Wij hebben een doel, en dat is om jou lekkerder in je vel te laten zitten.

huidverbetering

Salon Rustique

Nieuwsgierig geworden?

Je bent van harte welkom! Wil jij ook het onzichtbare onder jouw huid zichtbaar maken door middel van dit geavanceerde huidanalyse apparaat? Ben je benieuwd wat jouw huidtype test laat zien? Je bent van harte welkom. Als je vooraf nog vragen hebt, dan horen we dat graag!